

Sanna Lindberg skriver, föreläser och utbildar om dryck i allmänhet, men öl i synnerhet. Sedan 2012 är hon dryckesskribent i Dagens Nyheter och hon tipsar regelbundet om dryck i TV4:s Nyhetsmorgon. 2023 debuterade hon som författare med boken ”Den nya ölkulturen”. Hon är engagerad både i Dryckesakademien och Kålrotsakademien och är med och driver sajten beernews.se.
Mikael Mölstad är vin- och matjournalist och en av Sveriges ledande dryckesexperter med ett tiotal vinböcker bakom sig på förlaget millhouse.se. Han har bland annat skapat En Värld av Vin och grundat White Guide. Arbetar idag på Svenska Dagbladet och Allt om Vin. Initiativtagare till The Swedish Wine Tasting. Gör populär podd med sin son: Vinskolan och publicerar nyhetsbrev om mat och dryck på goda-nyheter.se.
Per Styregård är journalist och författare, och skriver om vin i DI Weekend och om mat och dryck i Icon Magazine. Han driver innovationspriset Circular Gastronomy Challenge, och håller sensoriska workshops under titeln Science Tasting med luktforskaren Johan Lundström. Per är också ordförande i Vinskribenternas förening och Academy Chair för Skandinavien och Baltikum i the World’s 50 Best Restaurants.
Linda Pérez har en bakgrund som sommelier och har sedan 2012 varit verksam som dryckesskribent för Svenska Dagbladet och SvD Perfect Guide. För närvarande är hon aktuell med uppstarten av två projekt: en restaurang med övernattningsmöjligheter i de jämtländska fjällen och en fjällgård med odlingar i den lilla fjällbyn Ottsjö. Hon är även engagerad i Svenska Dryckesakademien och verkar som jurymedlem i Gin & Tonic Awards.
Foto: Stina Stjernkvist